882 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotereieidooiergedroogde gistinstantgistkaneelkrentenkristalsuikerolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Reifer Ziegenkäse - Rijpe geitenkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, geitenmelk, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, witte schimmelcultuur en zout met as

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Herman

Ingrediënten:
gist, melk, suiker en tarwebloem

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Appelkoekjes - fitelle di mele

Ingrediënten:
appel, boter, droge gist, ei, melk, plantaardige frituurolie, poedersuiker en tarwebloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:

Cake met konijn en morilles

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout

Soort:
salade / quiche / wild
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Venetiaanse focaccia

Ingrediënten:
cakemeel, citroen, ei, gist en melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, bloem, zout, melkpoeder, melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gefrituurde pancetta-balletjes

Ingrediënten:
durumbloem, gedroogde gist, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, reuzel, venkelzaad, gist, volle melk en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / varkensvlees
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Hazelnotenspeltbrood

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, bruine basterdsuiker, droge gist, hazelnootolie, karnemelk, speltmeel, tarwebloem en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Speltbroodjes met havervlokken en honing

Ingrediënten:
droge gist, havermoutvlokken, honing, roomboter, speltbloem, speltmeel, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Sterbroodjes met honing en anijs

Ingrediënten:
droge gist, rietsuiker, roomboter, tarwebloem, vloeibare honing, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Brood

Ingrediënten:
gedroogde gist, gedroogde meloenpitten, karnemelk, rogge volkorenbloem, tarwe volkorenbloem, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Blini

Ingrediënten:
boekweitmeel, ei, gist, kaviaar, melk, tarwebloem en zure room

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...