Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, knoflook, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tomaat, ui, vastkokende aardappel, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord: