Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, kervel, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Marie Claire Crispy:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: