Recept uit Koken met kruiden:
Gekruide kippenpastei
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gekookte ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: