84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcitroensapdroge witte wijneidooiergruyèreknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpreisjalotslagroomsuikertijmuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde tonijn

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, honing-citroensapdressing, lente-ui, melk, mosselen, sjalot, tonijn uit blik, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Beignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fruit, melk, vulling naar keuze, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Opgerolde tongfilets met ham in saus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, laurierblad, melk, serranoham, tong, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Zeevruchtenflensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajunkruiden, ei, garnalen, krabvlees, lente-ui, melk, oesters, oude geraspte kaas, room, suiker, tomaat, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Moussaka

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, eieren, kaneel, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, romanokaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kalfsborst - falette

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:

Florentijnse rijsttaart

Ingrediënten:
ei, melk, poedersuiker, risottorijst, sinaasappel, vanillestokje en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Zalm en croûte

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cayennepeper, diepvriesspinazie, ei, knoflook, melk, olijfolie, oregano, prei, red leicester, ui, witte wijn, zalmzijde en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:

Geitenkaassoufflés met gepocheerde vanilleperziken

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, harde geitenkaas, hazelnoten, kruidnagel, laurier, melk, perzik, slagroom, ui, vanillestokje, water, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Gevuld parelhoen

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grotchampignons, italiaanse saucijsen, mager kalfsgehakt, mager varkensgehakt, melk, olijfolie, parelhoen, parmezaanse kaas, witbrood en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Druiven in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, eierdooiers, melk, rabarber, rozijnen, suiker, vanillestokje, vino santo, witte druif en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Genuese pansotti - pansotti alla genovese

Ingrediënten:
00-bloem, andijvie, bernagie, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen, ricotta, snijbiet, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fusillitimbaal - timballo di fusilli

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, fusilli, melk, parmezaanse kaas, peper, prei, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vispastei - vol-au-vent di mare

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, garnaaltjes, heekfilet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, peper, sherry, ui, verse bladpeterselie, voorgebakken pasteibak, witvisfilet, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

`Varkenspootje in een farce

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, eekhoorntjesbrood, ei, ganzenleverpastei, kalfsfond, kervel, melk, olijfolie, peper, peterselie, port, sjalot, soepkruiden, varkenslende, varkensnet, varkenspootje, witbrood, witte wijn, zout en zout spek

Haal meer recepten op...