Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: