Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Polentasoep - minestra di polenta
- Ingrediënten:
- boter, grof polentameel, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: