753 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbieslookbotercitroensapeieidooiergruyèreknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmuivolle melkwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Soho-chowder met venusschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, maiskolven, melk, pancetta, peper, prei, tomaten, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna uit Bologna

Ingrediënten:
bloem, bolognese-vleessaus, boter, lasagnavellen, melk, parmezaanse kaas, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Venkeltaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, melk, peper, taleggio, venkelknol en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Spaans

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:

Gebakken inktvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, inktvis, melk, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / buffet uit Brits bakboek:

Mince pies met vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Aspergesoep

Ingrediënten:
aspergekookvocht, asperges, bloem, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Cassavebeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cassave, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Tarobeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bataatbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bataat, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Malangabeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, malanga, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Gefrituurde kabeljauw, kibbeling

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, kabeljauwwangen, melk, peper, witbier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Okra hush puppies

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, druivenpitolie, karnemelk, maïsmeel, maïsolie, okra, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gebakken

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, druivenpitolie, karnemelk, maïsmeel, maïsolie, okra, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...