513 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbotercitroencitroensapeieidooiergistknoflooknootmuskaatolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikertijmuivolle melkwaterzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:

Cake met konijn en morilles

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout

Soort:
salade / quiche / wild
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

kipkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, gemalen zwarte peper, kippenborst, knoflook, melk, olijfolie, verse peterselie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne al forno - lasagne uit de oven

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

'Folie'-salade

Ingrediënten:
algin, artisjokken, bergamotbloemen, bliktonijn, bloem, brood, calcic, extra vergine olijfolie, gefermenteerde melk, geitenmelkyoghurt, gist, harde bloem, hazelnoten, ijsplantjes, kattenklauw, knoflook, komkommerbloemen, laurier, lecite, macadamianoten, mató, melk, pa-ha, postelein, rozemarijn, sherryazijn, tonijnkuit, xanthaangom, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, krenten, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, sukadesnippers en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:

Kipkroketten - croquetas de pollo

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, frituurvet, kipfilet, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kerriepoeder, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kaassaus

Ingrediënten:
bloem, boter, emmentaler, gruyère, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde pompoenpuree

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olijfolie, pompoen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Haal meer recepten op...