Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Krentenbollen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, ei, krenten, kristalsuiker, melk, gist en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Smokey Goodness:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De banketbakker:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Deutsche Küche:
Recept uit Hét bakboek!:
Recept uit Zalig zoet: