Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Koolrabi à la crème
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gekookte ham, koolrabi, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen: