Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte aux fine herbes - Eieren in potjes met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, dragon, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit Lekker Hollands:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: