Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Zeekreeft uit de oven met corailsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, boter, dragon, kervel, kreeftencorail, peper, peterselie, zeekreeft en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, kervel, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, room, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit NAJAT: