77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbloembotercrème fraîchedilledroge witte wijneieidooierkervelkippenbouillonknoflookkruidenlauriermayonaisemelkolieolijfoliepepersjalotslagroomtijmuiwaterzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Forelfilets in kruidensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, forelfilet, peper, room, ui, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse lavas, verse peterselie, viskruiden, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kip met citroenmelisse

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, citroenblad, citroenmelisse, citroensap, dragon, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, gevogelteglace, kip, peterselie, sjalot, slagroom, water, zachte witte kaas, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Snoek in kruidenmayonaise

Ingrediënten:
azijn, bieslook, champignons uit blik, citroen, citroenmelisse, citroensap, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peper, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderijknol, selderijzout, snoek, tomaat, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:

Gemengde salade en olijven

Ingrediënten:
citroensap, cottage cheese, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, komkommer, munt, peterselie, rode ui, rodewijnazijn, rucola, sla, tijm, tomaat, witte kool, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Kippensoep Met Artisjokken En Aardperen

Ingrediënten:
aardperen, artisjokken, basilicum, citroensap, dragon, droge witte wijn, maïzena, boter, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, slagroom, zout, kruiden, wortels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Green goddess

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper, tuinkruiden en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Haal meer recepten op...