Recept uit Papa Kazmi:
Moules A L’escargot
- Ingrediënten:
- bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout
- Keuken:
- Indiaas
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, dille, dragon, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: