Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: