Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Gebackener Hummer auf Kartoffelsalat - Gebakken kreeft op aardappelsalade
- Ingrediënten:
- bloem, ei, geklaarde boter, kreeft, paneermeel en peterselie
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eiwit, frituurolie, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, sjalot, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag: