Recept uit De banketbakker:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken in een duinpan:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: