Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Gerookte lekkernijen: