947 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbladpeterseliebloemcitroencitroensapdragondroge witte wijneigroentebouillonkervelknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaassjalottijmtomaatuiwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Ultieme bruschetta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogd rood spaans pepertje, paddestoel, knoflook, peterselie, tijm, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Ontzettend lekkere salade van eendenborst en rode rijst

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, eendenborst, hazelnoten, karwijzaad, kerrie, knoflook, limoensap, little gem, olijfolie, peper, peterselie, rode rijst, rozijnen, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / wild / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, courgette, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

geglaceerde kwartel & knolraappuree

Ingrediënten:
aardappel, boter, cayennepeper, donkerbruine suiker, gerookte doorregen bacon, knolraap, kwartel, olijfolie, peterselie, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...