Basisrecept uit 1080 recepten:
Basis lamspootjes bereiden
- Ingrediënten:
- alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: