Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Souvlakia
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gedroogde oregano, olijfolie, peterselie, pitabroodje, rode ui, tzatziki, varkensfilet, varkenslende en zout
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, komkommer, lente-ui, munt, olie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Turquoise:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië: