Recept uit De pastabijbel:
Roze en groene farfalle
- Ingrediënten:
- boter, courgette, crème fraîche, droge witte wijn, farfalle, garnaal, lente ui, marjoraan, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: