Recept uit Wild en gevogelte:
Parelhoenfilet met peterselieroomsaus
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, magere room, mild kerriepoeder, olijfolie, parelhoenfilet, peterselie, sjalot, slagroom, spekblokjes, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: