Recept uit Wild en gevogelte:
Parelhoenfilet met peterselieroomsaus
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, magere room, mild kerriepoeder, olijfolie, parelhoenfilet, peterselie, sjalot, slagroom, spekblokjes, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, runderbouillon, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: