Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Knapperige moorse salade
- Ingrediënten:
- handappels, munt, peterselie, radijs, rode wijnazijn, rozijnen, sesamzaad, sherryazijn, sultana's, tahin en wortel
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloemkool, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, komkommer, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Down to earth:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Koude keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit De Perzische keuken: