Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspepertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Makreel met gerookte amandelen, radijs en munt

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gerookte amandelen, makreel, munt, peper, peterselie, radijs, sjalot, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Gekneusde aardperen met dragon

Ingrediënten:
aardperen, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gesmoorde kwartel met wintergroenten

Ingrediënten:
brandewijn, gemalen zwarte peper, kalamata-olijfolie, kwartel, meiraap, oud brood, rode wijn, sjalot, verse peterselie, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Snelle citroenmarinade

Ingrediënten:
citroensap, laurier, olijfolie, peper, bladpeterselie, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde zeebaars met peterseliesalade

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, kappertjes, parmagiano reggiano, peper, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, stengel-ui, zeebaars, zeezout en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Broodkruimsalsa

Ingrediënten:
croutons, extra vierge-olijfolie, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten in crème fraîche

Ingrediënten:
gladde peterselie, olijfolie, tomaat, sjalot, tijm, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...