Recept uit Mijn Franse keuken:
Quenelle à la semoule | Hartige griesmeeldumplings
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, griesmeel, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, spinazie, tomatentapenade en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, room, slagroom, specerijen, spinazie, ui, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Snacks en tussendoortjes / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: