Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: