118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeieidooiergroenteknoflookkruidenmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaroomspecerijensuikeruivetwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche aux épinards - Spinaziequiche

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, spinazie, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gevulde focaccia

Ingrediënten:
bladspinazie, focaccia, bloem, gist, water, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, zout en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde sardines - sardines farcies

Ingrediënten:
bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gevulde uien - oignons farcis

Ingrediënten:
brousse kaas, ei, milde ui, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rauwe ham, ricotta, spinazie, tomatensaus, verse marjolein en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Gevulde pannenkoeken

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, bloem, halfvolle melk, nootmuskaat, pannenkoeken, peper, ricotta, sjalot, spinazie en zout

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Ravioli - raïola

Ingrediënten:
broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spinaziesoep

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, crostini, gevogeltefond, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui, vleesbouillon, water, wilde spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gevulde portobello's

Ingrediënten:
citroensap, gehakt, geitenkaas, granaatappelpitjes, koriander, olijfolie, oude kaas, parelcouscous, portobello, sjalot, spinazie, nootmuskaat, peper, zongedroogde tomaatjes en zout

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Ossenstaartstoof - spinaziekoekjes - mierikswortelcrème

Ingrediënten:
ale, bleekselderij, boter, kruidnagel, laurier, mierikswortelcrème, mosterdpoeder, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, ossenstaart, peper, rozemarijn, spinazie, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gehaktvulling

Ingrediënten:
boter, half-om-halfgehakt, kwark, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, spinazie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Feine Pfannkuchen mit Spinatfüllung

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine boter, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sauce royale, sjalot, spinazie, spinazievulling, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gepocheerde gevulde kalfsborst (met vulling 1 met brood) - farci bouilli

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, ei, gemalen piment, grof zeezout, grof zout, kalfsborst, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, pekelspek, peper, prosciutto, rauwe ham, rundermerg, snijbiet, spinazie, ui, verse dragon, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Haal meer recepten op...