Recept uit Koken voor elke dag:
Schotse hutsepot
- Ingrediënten:
- aardappelen, gevogeltebouillon, knoflook, lamsstoofvlees, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, tijm, uien, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: