Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillonslagroomtijmtomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Hollandaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, laurier, peperkorrels, zwart, boter, sjalot, wijnazijn en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kerala Curry Sauce

Ingrediënten:
gember, ghee, groene kardemompeul, groene thaise chilipeper, kaneel, kerrieblad, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, kruidnagel, laurier, sjalot, steranijs en zwarte peperkorrels

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Gestoofde rode kool

Ingrediënten:
elstar, jonagold, laurier, rietsuiker, rode bessensap, rode kool, roomboter, rozijnen, sjalot en speculaaskruiden

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Bloemkool & Houtskool

Ingrediënten:
auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
azijn, bechamelsaus, boter, dragon, kervel, laurier, sjalot, tijm en visfumet

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Snoek met beurre blanc

Ingrediënten:
boter, knoflook, laurier, sjalot, snoek, tijm, ui, wijnazijn, witte loire wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Geflambeerde kwartels met zuurkool

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, jenever, jeneverbes, kwartel, laurier, rozemarijn, sjalot, zout, zure appel, zuurkool, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appel-perenstroop, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, magere runderlappen, ontbijtkoek, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Eend met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
boter, eendenlever, eendenmaagje, jonge eend, kruidnagel, laurier, marsala, sinaasappel, sjalot, vermout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Linzensoep met gerookte eendenborst

Ingrediënten:
boter, bruine kippenbouillon, crème fraîche, flespompoen, gerookte eendenborst, groene linzen, laurier, linzen du puy, sjalot, tijm en zwarte olijf

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Snoekfilet Dijon

Ingrediënten:
bacon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, double cream, laurier, madeira, peterselie, sjalot, snoek, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Erwtenpudding

Ingrediënten:
aardappel, boter, gele spliterwten, knoflook, kruidnagel, laurier, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en ui

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Hazenrug of reerug met Saupiquetsaus

Ingrediënten:
boter, cognac, ham, hazenbloed, hazenrug, knoflook, laurier, marinade van mère brazier, reerug, saupiquetsaus, sjalot, tijm, ui en vet spek

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...