Recept uit Koude keuken:
Bourgondische hazenlende
- Ingrediënten:
- cognac, hazenrug, jeneverbessen, laurier, olie, peperkorrels, rode bourgogne, selderij, sjalot, suikermeloen, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: