Recept uit Turkse kookkunst:
Tereyağli enginar - Artisjokken in boter
- Ingrediënten:
- artisjokharten, boter, citroensap, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Amuse / diner uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept van Patesserie:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis: