Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie: