Recept uit Anatolië:
Çatal - Vorkkoekjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen mahleb, nigellazaad, olijfolie, wit sesamzaad en yoghurt
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, water, yoghurt, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept van Patesserie:
Bij de koffie uit Brindisa:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella Express:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Bij de koffie uit Brindisa:
Brunch / lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Elzas:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit De dikke vegetariër: