Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Gebakken gezouten kabeljauw
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, laurier en olijfolie
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Sweet:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: