75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemboterbouilloncitroensapdonkere sojasausdroge sherryeigemberketjap manisknoflooklaoslente-uilichte sojasausmaïzenaoliepeperplantaardige olierijstwijnsambal oeleksesamoliesojasaustomatenpureeuiwaterzetmeel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vegetarische chow mein - vegetable chow mein

Ingrediënten:
bamboespruit, bleekselderij, chinese kool, chinese sesamolie, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olie, sjalot, suiker, taugé, versgemalen zwarte peper, wontonvel, witte ui en zout

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Mie met kip

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gekookte ham, gember, kipfilets, kippenbouillon, knoflook, maïzena, margarine, olie, peper, peultjes, sesamolie, sherry, suiker, ve-tsin en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Mushrooms / Geroerbakte paddenstoelen

Ingrediënten:
champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Tonijn met rijstvermicelli en bouillon

Ingrediënten:
anijssterren, basilicum, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagels, lente-ui, limoensap, munt, plantaardige olie, rijstvermicelli, suiker, thaise chilipeper, thaise vissaus, tonijn, uien, gember, versgemalen zwarte peper, vis, zeezout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Rundvleestajine met chinese specerijen en pastinaak

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
tajine / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnaalbrochettes met mangosaus

Ingrediënten:
ananas, azijn, bruine suiker, carambola, kippenbouillon, limoenen, mango, olie, rood pepertje, roze peperkorrels, sinaasappel, staartvis, tijgergarnalen, vetstof, wilde rijst, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Curry van eendenborst

Ingrediënten:
azijn, eendenborstfilets, gember, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder, olie, rode chilipepers, suiker, uien en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met vijf exotische kruiden

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, suiker, tomatenpuree, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...