Recept uit Proef Puglia:
oesters met pesto van cime di rape
- Ingrediënten:
- basilicum, broccoli, citroen, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen en rode chilipeper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloemkool, brood, courgette, ei, fruit, knoflook, munt, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, peterselie, specerijen, spinazie, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Grüne Küche, 33 Rezepte für Feines Gemüse, Rezepte für Frühling und Sommer:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Wateetons:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: