Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Recept uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: