Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Ludi's kip
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, gedroogde oregano, grove mosterd, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, courgette, ei, fruit, gember, groente, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken: