Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Eenden-kersenpaté
- Ingrediënten:
- bacon, broodkruim, cognac, eend, eendenlever, ei, gedroogde kersen, kalfsgehakt, peterselie, tijm en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fruit, groente, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, sjalot, tijm, ui, varkensgehakt, vis, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: