Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Ovenschotel met courgette
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, courgette, olijfolie, paneermeel, rundergehakt en ui
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: