50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbleekselderijboterbouillondroge witte wijneikaasknoflookmargarineolieolijfoliepeterselieplantaardige olierisottorisottorijstrondkorrelrijstroomrunderfondtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
boter, citroensap, groene asperge, kalfsfond, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstkroketten - arancini di riso

Ingrediënten:
arboriorijst, bloem, bouillon, broodkruim, doperwtjes, droge rode wijn, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met truffel

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, knoflook, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, runderbouillon, truffel uit blik, witte wijn en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risi e bisi

Ingrediënten:
arboriorijst, erwtjes, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spek, ui, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
asperges, basilicum, bleekselderij, bouillon, diepvries doperwtjes, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, sla, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto met kip

Ingrediënten:
bouillon, kipfilet, kippenlevers, margarine, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risi e bisi

Ingrediënten:
bouillon, doperwten, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, risottorijst, ui en zout

Soort:
rijst / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Koolrolletjes - capouns niçois

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Arancine e suppli di riso - Rijstkroketten

Ingrediënten:
boter, droog broodkruim, ei, frituurvet, gedroogde champignons, kippenlevers, mager lamsvlees, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rondkorrelrijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperge-kookvocht, boter, citroensap, groene asperge, kalfsfond, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Risotto met zuurkool en porcini

Ingrediënten:
boter, bouillon, fruit, kaas, olie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rijst, risotto, risottorijst, spekblokjes, ui, vet, water, water, wijn, witte wijn, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel