99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladerdeegbloembotercitroencourgetteeidooierfetagedroogde muntgehaktkaasknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfolieoreganopaneermeelpeperpeterseliericottauiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met restjes is leuk:

Vleesrolletjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, kaas, kruiden en vleeswaren

Soort:
vlees
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mücver - Brandnetel-fetabeignets

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, brandneteltoppen, courgette, dille, ei, gedroogde munt, harde feta, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Pizzamuffin

Ingrediënten:
amandelmeel, mozzarella, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, kaas, kruiden, mozzarella, salami, salami en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Prei-rauwe ham quiche

Ingrediënten:
amandelmeel, ananas, boter, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, ham, kaas, kruiden, lijnzaad, magere ham, olie, pitten, sesamzaad, tomaat, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Recept uit Let's go Paleo:

Paleo-minipizza’s

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, kruiden, oregano, pompoenpitten, rode paprika, sesamzaad, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Chocolade pannenkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, brood, champignons, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, boter, kaas, kokosolie, kruiden, lijnzaad, meel, pitten, pittige kaas, pompoenpitten, roomboter, sesamzaadjes, ui en zonnebloempitten

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Een Flan

Ingrediënten:
blikje tonijn, cayennepeper, ei, gerookte vis, groene kruiden, groente, kaas, mosterd, pastis, room, tabasco, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

sardische ravioli - culingionis

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, eierdooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, saffraan, salieblaadjes, verse munt en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Picknick / lunch uit De zomerkeuken:

Ricottataart met zomerse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ei, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, doperwten, ei, melk, mosterdpoeder, munt, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Pestobroodjes

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kruiden en walnoten

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Salade van nieuwe aardappeltjes

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesdoperwtjes, jonge krieltjes, knoflook, kwartelei, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, witte wijnazijn, zout, zuring en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
ansjovis, babycourgette, balsamicoazijn, basilicum, bloem, citroen, ei, extra vierge-olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, ricotta, rode spaanse peper en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Arnold Bennet-frittata

Ingrediënten:
appel, bieslook, citroen, doperwt, ei, emmentaler, extra vierge-olijfolie, focaccia, gerookte schelvis, laurier, lente-ui, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, walnoten en waterkers

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...