118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolbotereidooiergroentekaasknoflookmelknootmuskaatnotenolieolijfoliepeperpeterselieroomsjalotspinazietijmvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Brabantse pannenkoekrolletjes

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, champignon, ei, eidooier, gekookte ham, kaas, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di fagiano - Fazantenravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, boter, ei, eierpastadeeg, fazantenborst, mascarpone, pancetta, parmezaanse kaas, plantaardige olie, rozemarijn, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree, gegratineerd

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, broodkruim, ei, halfvolle room, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijke spinaziegratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, halfvolle room, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, spinazie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gepocheerde vis

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, citroen, doperwt, ei, gerookte witvisfilet, groene asperge, knoflook, lente-ui, meerzadenbrood, melk, muntsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, slagroom, spinazie, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kalfsstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, kalfsfond, kalfslap, kippenfond, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Peterselieworteltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, peterseliewortel, rode ui, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
champignons, ei, lente-ui, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, rode ui, slagroom, tijm en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Artisjokkentaartjes - sformatini di carciofi

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenravioli met rozemarijnjus

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, fazant, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, plantaardige olie, room, sjalot, verse rozemarijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Krabbarquettes - barchette di polpa di granchio

Ingrediënten:
barquettes, boter, ei, pancetta, parmezaanse kaas, peper, slagroom, ui, wit krabvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met visvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, gedroogde marjolein, geel pastadeeg, nootmuskaat, parmezaanse kaas, roze garnalensaus met room, slagroom, tomatensaus met room, ui, wijnazijn, wortel, zeebaars, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broccoli, eieren, kaas, gist, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tomaten, ui en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêperolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eieren, foreleitjes, gerookte zalm, lente-uitjes, melk, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, tomaat, zalmeitjes en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde pasta, gerookte doorregen bacon, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, room, sjalot, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...