Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Tomaten-pestosaus
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, peterselie, tomaten uit blik, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode ui, rundergehakt, sjalot, spaghetti, suiker, tijm, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: