568 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgettegroentebouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfolieoreganopeterseliepreirode paprikarozemarijnsuikertomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zuidelijke rode bonen met varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ciderazijn, extra vierge olijfolie, hamschijf, kidneybonen, knoflook, laurier, oregano, paprikapoeder, tijm, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Paté van citroenboontjes & zongedroogde tomaat

Ingrediënten:
citroen, citroenbonen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, gerookt paprikapoeder, plantaardige olie, rode ui, tijm, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

schotel van witte bonen en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, fasolia gigantes, gedroogde oregano, gedroogde tijm, gladde peterselie, knoflook, kristalsuiker, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien, water, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met granen en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine rijst, bulgur, gerst, groentebouillon, laurier, parelgort, peterselie, tarwekorrels, tijm, tomaat, ui, witte bonen, witte rijst, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met kool en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, groene kool, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met chilipeper en tomaat

Ingrediënten:
anchopeper, bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met zeewier en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, nori, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met groente en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, koolraap, laurier, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Tomaten-aardappelschotel - charlotte de tomates

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse dragon, verse tijm en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Currykip met tomaten - chicken country captain

Ingrediënten:
bloem, groene paprika, kerriepoeder, kip, knoflook, krenten, paprikapoeder, plantaardige olie, rijst, rozijnen, tijm, tomaat, ui, verse bacon, verse peterselie, witte amandelen, witte peper en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groene kool gevuld met linzen en rijst in rode wijnsaus

Ingrediënten:
basmatirijst, bieslook, boter, bruine rijst, fontana, gedroogde linzen, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, mozzarella, olijfolie, peterselie, rode wijn, savooiekool, tijm, tomatenpuree, ui, witte kool, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...