Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, komkommer, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De pastabijbel: