Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Half-om-half polpette
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst: